Flori pentru toate gusturile

FLORARIA FLORIMEX

Un gand curajos, ne-a indemnat sa ne facem prezenta odata cu sosirea primaverii – 1 martie 1991

Din dorinta de a transmite o stare de spirit, in care parfumul si culorile vesele ale florilor, sa inveseleasca sufletele si inimile oamenilor, a fost deschisa Floraria “Florimex” in data de 1 martie 1991. Odata cu trecerea timpului, experienta, profesionalismul si pasiunea pentru flori, ne-a asigurat succesul in afacere.

 

Interior florarie Florimex

varietate de aranjamente florale

Toate gandurile, ideile si mesajele sunt asezate intr-o varietate si diversitate de aranjamente florale din flori naturale taiate si plante uscate, conservate natural, decorate cu accesorii, in vase din sticla si ghivece din ceramica.

Intrarea magazinului va intampina cu o mare varietate de flori de gradina, plante exotice, arbori si arbusti ornamentali in ghivece.

Prin personalul nostru calificat puteti achizitiona flori pentru diverse evenimente, solutii nutritive pentru plante si pamant special pentru frumusetea florilor.

Marea provocare pentru clientii nostri este ca pastram prospetimea florilor in spatii de depozitare frigorifice.

Politica magazinului nostru are la baza interesul clientilor, astfel incat oferim servicii de calitate prin creativitate, pasiune si trairi emotionale prin livrari la domiciliu in Braila, in Romania si international.

Livrari la domiciliu

Va punem la dispozitie serviciul de livrari la domiciliu, unde puteti comanda unul dintre buchetele si aranjamentele florale prezentate de noi sau altele pe care le putem realiza in acord cu preferintele dvs. In acest sens este important de a comunica pentru a stabili, functie de florile pe care le avem in magazin in acel moment, din ce va fi compusa livrarea.

De asemenea trebuie stabilite detaliile cu privire la destinar, adresa, telefon, mesaj si ora livrarii.

Preturile sunt in orasul Braila 15 lei, in orasul Galati 30 lei, iar in alte judete pretul variaza in functie de distanta.

Floraria Florimex

pasiunea pentru flori

Florimex BrailaFlorimex Braila

Florimex

Florarie Braila
Floraria Florimex, vitrinaFloraria Florimex, vitrina

Florimex

Str. Calarasilor, nr. 61, bl. A1, Parter
Floraria FlorimexFloraria Florimex

Florimex

Arta si profesionalism